Njoftim për klientët

Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se duke filluar nga data 7 Maj 2022, degët e Union Bank: Toptani, Shallvare dhe Piazza do të jenë të mbyllura gjatë ditëve të shtuna. Ju mirëpresim në të gjitha degët tona nga e hëna në të premte në orarin 08:30-15:30 për të kryer veprimet tuaja bankare. Gjithashtu ju ftojmë…

Union Bank mbështet aktivitetin “Të drejta të barabarta për mundësi të barabarta”

Union Bank mbështeti për të dytin vit rradhazi aktivitetin “Të drejta të barabarta për mundësi të barabarta” të organizuar nga shoqata “RESS-Egnatia”, në bashkëpunim me Bashkinë e Elbasanit dhe Këshillin e Qarkut Elbasan. Ashtu si dhe vitin e kaluar, ky event i organizuar kishte në qendër të tij angazhimin dhe përfshirjen e fëmijëve me çrregullim…

Intervistë e znj.Flutura Veipi, Drejtore e Përgjithshme Ekzekutive e Union Bank për revistën “Monitor”

Znj. Flutura Veipi, Drejtore e Përgjithshme Ekzekutive e Union Bank në intervistën e saj për numrin e fundit të revistës “Monitor” na njeh me ecurinë dhe arritjet e Union Bank në 2021 si dhe fokusin e bankës për vitin 2022. Për tu njohur më gjerë me projektet dhe sfidat në vazhdim,  ju ftojmë të lexoni…

Union Bank mundëson rindërtimin e 4 shtëpive të dëmtuara nga tërmeti

Union Bank ka realizuar projektin e rindërtimit të 4 shtëpive të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit 2019. Këto shtëpi ishin pjesë e shtëpive të dëmtuara në Njësinë Administrative Ndroq, ku dëmet e tërmetit ishin mjaft të mëdha. Prandaj, ato u rikonstruktuan tërësisht dhe u mobiluan me fondin e akorduar nga Union Bank  në bashkëpunim…

Intervistë në revistën “Monitor” e znj. Loreta Gogaj, Drejtore e Departamentit të Biznesit SME

Znj. Loreta Gogaj, Drejtore e Departamentit të Biznesit SME në intervistën e saj për revistën Monitor thekson rëndësinë e veçantë që Union Bank i kushton financimit të investimeve me efiçence energjie duke ofruar produkte të thjeshta kreditore dhe të përshtatura për të plotësuar nevojat e bizneseve. Kredia për panele fotovoltaike është ndër produktet në fokus…

Union Bank dhuron 600 pemë ulliri në kompleksin Mangalem 21

Union Bank ka gjithmonë në fokus përgjegjësinë sociale dhe përmirësimin e jetës në komunitet. Në këtë kuadër si dhe me qëllim mbrojtjen e mjedisit dhe shtimin e hapësirave të gjelbëra, Union Bank ka dhuruar 600 pemë ulliri, të cilat u mbollën në kompleksin e banimit Mangalem 21 ndërtuar nga kompania e ndërtimit Kontakt shpk.  Projekti…

Union Bank mbështet botimin e librit ”Tinka Kurti, Ditari i një bashkëshorti”

Union Bank ka mbështetur botimin e librit ”Tinka Kurti, Ditari i një bashkëshorti” me autore Anila Mema kushtuar artistes së madhe Tinka Kurti. Ky libër në formë ditari për jetën dhe veprën e aktores, vjen si një mirënjohje për kontributin e çmuar të artistes së madhe Tinka Kurti në skenën shqiptare, në prag të 90-vjetorit…

Union Bank, partnere e BERZH në dhurimin e 180 pemëve për një Tiranë më të gjelbër

180 pemë frashër u mbollën në Tiranë, për një qytet më të gjelbër. Këto pemë u dhuruan nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Bashkimi Evropian (BE) dhe Ambasada Austriake në Tiranë, përfaqësuesit e të cilëve morën pjesë në eventin e organizuar me këtë rast. Pjesëmarrëse në event ishte dhe Znj. Flutura Veipi, Drejtore…

Union Bank realizon emetimin e dytë të obligacioneve me ofertë private

Union Bank realizoi me sukses në 1 Tetor 2021 emetimin e Obligacioneve afatgjata me vlerë totale 2 milionë Euro. Ky është emetimi i dytë i obligacioneve me ofertë private nga ana e Union Bank, pas emetimit prej dy milionë Eurosh të realizuar me sukses në fillim të vitit 2020. Gjithsesi, Treguesi i Mjaftueshmërisë së Kapitalit…

Union Bank organizon seminarin “Veprimtaria bankare dhe të drejtat e njeriut”

Union Bank organizoi seminarin me temë “Veprimtaria bankare dhe të drejtat e njeriut” me qëllim përmirësimin e proceseve brenda bankës. Ky seminar u zhvillua nga Z. Ledi Bianku, Profesor në Universitetin e Strasburgut, në lidhje me aplikimin e të Drejtës Europiane dhe Çështjeve të të Drejtave Themelore të Njeriut. Në fokus të seminarit ishin disa çështje relevante për sistemin…