Si të bëhesh fitues?

 • Apliko për një kartë krediti
 • Kryej sa më shumë transaksione
 • Fito mundësinë për të marrë bileta për një nga ndeshjet e Shqipërisë
2 Bileta për ndeshjen
Itali – Shqipëri
4 Bileta për ndeshjen
Kroaci – Shqipëri
4 Bileta për ndeshjen
Spanjë – Shqipëri

Kriteret e fushatës

 • Në këtë fushatë do të përfshihen klientët individë të rinj dhe ekzistues që kanë një kartë krediti Mastercard dhe/ose Visa
 • Do të konsiderohen të gjitha aplikimet e reja për kartë krediti gjatë periudhës së fushatës si dhe të gjitha transaksionet e kryera me kartë krediti nga klientë ekzistues
 • Përzgjedhja e fituesve do të bëhet në bazë të volumit të transaksioneve të kryera në këtë periudhë
 • Në rastet kur vlera kumulative dhe numri kumulativ i transaksioneve është i barabartë, do të konsiderohet fitues kartëmbajtësi që ka filluar përdorimin e kartës më herët gjatë fushatës
 • Do të jenë të vlefshme vetëm transaksionet e kryera në POS dhe Online. Transaksionet e kryera në ATM nuk do të klasifikohen si të vlefshme në këtë fushatë
 • Të gjithë kartëmbajtësit që kanë më shumë se një kartë mund të kryejnë transaksione për tu klasifikuar me secilën nga kartat, por do të fitojnë vetëm një herë. Biletat që do të shpërndahen do të jenë çift ( pra një klient fiton dy bileta).
 • Rinovimet e kartave të kreditit do të konsiderohen si aplikimeve në fushatë sipas kushteve të ofertës
 • Stafi i Union Bank nuk përshihet në këtë fushatë
 • Fushata do të jetë e vlefshme deri në datën 31 Maj 2024.

Apliko këtu për kartë krediti

Apliko tani