LAJMET E FUNDIT

Union Bank mbështet fushatën e dhurimit të gjakut

Dhurimi i gjakut në Union Bank tashmë është një traditë e përvitshme, duke e bërë Bankën dhe punonjësit e saj një shembull pozitiv për të gjithë.

...kliko per me teper

Union Bank marrëveshje me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës

Union Bank dhe Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës kanë zyrtarizuar ditën e enjte dt. 26 qershor marrëdhënien shumëvjeçare mes tyre, për ofrimin e praktikave mësimore...

...kliko per me teper

 Union Bank marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Universitar Luarasi 

Tiranë, më 14 qershor 2019 - Union Bank dhe Kolegji Universitar Luarasi zyrtarizuan bashkëpunimin mes tyre për ofrimin e programeve të praktikës mësimore...

...kliko per me teper

Union Bank 100% aksionere e Bankës Ndërkombëtare Tregtare 

Në vijim të Marrëveshjes së Blerjes së Aksioneve datë 24 dhjetor 2018 dhe aprovimeve paraprake të marra nga Autoriteti i Konkurrencës dhe Banka e Shqipërisë...

...kliko per me teper

Rinovimi i kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike

Union Bank informon të gjithë klientët e saj, individë dhe përfaqësuesit ligjorë të shoqërive tregtare, se gjatë vitit 2019 skadojnë kartat e identitetitdhe pasaportat e lëshuara në vitin 2009.

...kliko per me teper

UnionBank ne Media